Υλικά:

ένα Απ’ Τα Πιο Βασικά Στοιχεία Της Δουλειάς Μου (στρατηγική Επικοινωνίας Στη Διαφήμιση) Είναι Η Δημιουργία Των Συνθηκών Για Να Προκύψει Η Έμπνευση. Στο Χώρο Της Επικοινωνίας Που Σχοινοβατεί Ανάμεσα Στην Τέχνη Και Τη Λογική, Στόχος Μου Είναι Να Μπορέσω Να Ενεργοποιήσω Το Ταλέντο Των Γύρω Μου Προς Μια Κατεύθυνση Και Γι’ Αυτό Χρειάζονται Απλά Ερεθίσματα Κάθε Είδους… Ναι, Κι Απ’ ‘αυτά’ Τα Άλλα, Αλλά Όχι Μόνον, Πάλι Το Μυαλό Σας Στο Πονηρό Πήγε Και Έχουμε Και Νηστεία!
στο Χώρο Της Κουζίνας Που Χαρακτηρίζεται Επίσης Απ’ Την Δημιουργικότητα, Για Να Φτιάξει Μια Συνταγή Ο Μάγειρας Συμβαίνει Το Αντίστοιχο, Μια Και Ο Πειραματισμός Πρέπει Πάντα Να Έχει Ένα Απλό Στοιχείο Αφετηρίας Ώστε Να Εμπνευστεί Κανείς Μια Ιδέα. Κάτι, Που Και Χρησιμοποίησα Με Την Διπλή Μου Ιδιότητα Για Να Φτιάξω Αυτή Τη Συνταγή Για Λαζάνια Vegetarian. Η Αφετηρία Λοιπόν Δεν Ήταν Άλλη Απ’ Την Εικόνα Της Ιταλικής Σημαίας Και Τα Τρία Χρώματά Της. Πράσινο, Λευκό, Κόκκινο. Η Ιταλική Αίσθηση Να Μεταφραστεί Σε Ένα Πιάτο Με Πάστα, Λαχανικά Και Γαλακτοκομικά Με Τα Τρία Χρώματα Σαν Οδηγό.
η Αναγωγή Σε Υλικά Βετζετέριαν Που Συνδέονται Με Την Ιταλία Ήταν Απλή Και Σχεδόν Ακαριαία…
Σπανάκι Μια Και Θα Χρησιμοποιούσα Και Πράσινα Λαζάνια Από Σπανάκι.
ντομάτα Σάλτσα, Η Προφανής Επιλογή Για Το Κόκκινο.
και Για Το Λευκό, Μοτσαρέλα Στα Σίγουρα Γιατί Το Τυρί Θα Φέρει Μια Ισορροπία Στις Εντάσεις Των Λαχανικών, Αλλά Και Μανιτάρια Για Να Συμπληρωθούν Και Τρία Λαχανικά.
τρικολόρε Λοιπόν Η Έμπνευση, Η Ιδέα Και Η Εκτέλεση, Τρικολόρε Και Το Όνομα Για Τα Λαζάνια Αυτά, Αλλά Και Η Γεύση Έτσι Όπως Έχει Τελειοποιηθεί Η Συνταγή Με Τους Γευστικούς Συντονισμούς Απ’ Τη Πρώτη Φορά Που Την Έκανα Πριν Μια Δεκαετία. Μια Απ’ Τις Τελευταίες Μικρές Επεμβάσεις-αποκάλυψη Ήταν Το Καβουρντισμένο Κουκουνάρι Που Μπλέκεται Με Το Σπανάκι Και Προσθέτει Πολύ Σε Γεύση Και Υφή, Όπως Και Τα Porcini Που Ανεβάζουν Τα Αρώματα Και Την Ιταλική Προσωπικότητα Του Πιάτου. Οι Ποσότητες Των Υλικών Όπως Έχουν Καταλήξει Στη Συνταγή Κάνουν Το Αποτέλεσμα Ένα Παιχνίδι Γευστικών Ισορροπιών Ανάμεσα Σε Υλικά Που, Ενώ Μπορείς Να Τα Ξεχωρίσεις Μέσα Στην Κάθε Μπουκιά, Δένουν Όλα Μαζί Και Πλουτίζουν Την Εμπειρία. Η Υπεραξία Μιας Σύνθεσης Γεύσεων Που Είναι Μεγαλύτερη Απ’ Το Άθροισμα Των Μερών Της, Χαρακτηρίζει Αυτό Το Πιάτο-έκπληξη Που Ήταν Και Ο Τελικός Στόχος. Και Όλα Αυτά Με Υλικά Που Σε Μεταφέρουν Στον Τόπο Που Θέλεις Να Τιμήσεις, ...

Δείτε όλη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com